Candidatul ideal

Decathlon România angajează sport leaderi, full time, care să gestioneze pe plan local un sport si sa coordoneze activități de retail.

Decathlon este de 10 ani pe piața de retail sportiv din România, fiind actual lider de piata, avand o viziune clara: Să facem sportul accesibil in Romania!

Am adunat în jurul nostru oameni fantastici, plini de viață, pasionați de sport și așa am creat un mediu de lucru deschis, în care oferim colegilor noștri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Suntem constant in cautare de noi coechipieri care sa adauca valoare companiei, care sa provoace modul in care lucram astazi si sa ajunga liderii Decathlon de maine.

Ce trebuie sa faci:

Rolul de leader sport este pentru tine daca esti pasionat si practicant de un sport. Ce inseamna asta? Dupa o perioada de integrare si invatare, vei fi responsabil sa iti dezvolti sportul de care esti pasionat in magazin si la nivel local. Ce poate fi mai satisfacator decat sa iti transformi pasiunea in job?

Prima ta sarcina va fi sa iti cunosti piata locala sportica si nevoile reale ale utilizatorilor sportului tau, informatii ce te vor ajuta sa iti creezi un proiect local pe sport. Acesta va functiona ca un plan de afaceri ce te va ghida zi de zi in relationarea cu clientii, in analiza și planificarea activității comerciale folosind instrumente omnicanal sau in dezvoltarea unei comunități sportive și promovarea brandului, prin organizarea unor evenimente de testare în magazin și în afara lui.

Motivatia ta împreună cu schema noastră de formări si training-uri adaptata fiecarui angajat, te vor învăța fundamentele dezvoltării comerciale ale sportului tău. Ești încurajat să gândești, să inovezi și să dezvolți spiritul tău comercial și antreprenorial.

La Decathlon, va trebui să lucrezi în echipă și să petreci fiecare zi cu utilizatorii sportivi din zonă. O etică de muncă puternică te va ajuta să finalizezi o zi la locul de muncă în vânzări, unde ești responsabil pentru dezvoltarea sportului tau pasiune si pentru buna funcționare a proceselor din magazin (aprovizionare, dispunerea mărfii la raft și încasare, evenimente, etc).

Ce iti oferim:

Succesul vine intr-o echipă  puternică! Intră în joc !