de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 27 Oct 2009 | Expiră 28 Nov 2009

AGENT ACHIZITII - BRASOV

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam un nou coleg pentru a intregi echipa. Daca ai:
- Energie, esti creativ, ai capacitate de adaptare la schimbare;
- Studii medii sau superioare;
- Experienta : minim 3 ani intr-un post similar;
- Cunostinte de tehnica negocierii, marketing de achizitii, managementul relatiei cu clientii si furnizorii;
- Cunostinte de operare PC;
- Carnet de conducere cat. B

Descrierea jobului

Principalele activitati vor fi:

- Marketing de achizitii.
- Pregatirea negocierii.
- Derularea contractelor.
- Analiza stocurilor

Se ofera :
- pachet salarial motivant;
- mediu de lucru profesionist.

Descrierea companiei

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 4600 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Grupul Vel Pitar pretuieste si dezvolta un sistem de crestere a nivelului de pregatire profesionala si morala a angajatilor sai, pentru a putea desfasura pe termen lung o activitate benefica pentru angajatii, actionarii si clientii sai, pe care ii respecta si carora doreste sa le satisfaca asteptarile" - " Valorile si normele grupului Vel Pitar"

Succesul grupului Vel Pitar este construit in fiecare zi de catre oamenii care lucreaza aici. Iata de ce ne incurajam angajatii sa isi dezvolte abilitatile si ii recompensam pentru performanta obtinuta. Pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine valorile grupului, Vel Pitar a conceput pentru angajatii sai un "Cod de Conduita" care ii ajuta pe noii membri ai echipei Vel Pitar sa afle ce tip de comportamente asteptam de la ei cand reprezinta Vel Pitar.

Suntem pregatiti sa ne "reinventam" permanent, fiind constienti ca invatarea continua este esentiala pentru a fi eficienti intr-o lume in continua schimbare. Avem programe de instruire orientate catre toate categoriile de angajati si pentru toate domeniile de activitate, astfel incat fiecare sa poata beneficia de o pregatire profesionala la nivel european. Fie ca e vorba de cursuri sustinute de parteneri externi sau de cursuri predate de catre cei mai buni profesionisti din organizatie, fiecare angajat beneficiaza de minim 40 de ore de instruire anual.

Oferim sanse egale de promovare tuturor angajatilor nostri, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in Vel Pitar.

Pentru a aplica va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de intentie, specificand domeniul de interes, la adresa de e-mail : hr@velpitar.ro sau fax: 460 99 09. CV-ul va ajunge la specialistii nostri de recrutare, care vor lua legatura cu dumneavoastra in momentul in care vom avea posturi disponibile.

Expirat
AGENT ACHIZITII - BRASOV  -  VEL PITAR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close