de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 07 Oct 2009 | Expiră 08 Nov 2009

AGENT IMOBILIAR

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Trebuie sa aiba un chef nebun de viata, in general sa fie falit, ca sa poata aprecia cand castiga 1000-2000 de euro pe luna - nu sa astepte pensia parintilor, sa poata face din munca distractie si din distractie munca, sa fie capabil de inovatie, sa-i placa muzica buna, cartile bune, filmele bune, sa aiba idei pe care sa si le poate sustine si sa nu bea apa plata cu lamaie.

Descrierea jobului

-sa alerge
-sa gandeasca
-sa vorbeasca
-sa gandeasca
-sa-si doreasca
-sa gandeasca
-sa rada, sa gandeasca - toate in acelasi timp sau separat si va fi platit bine pentru asta.

Descrierea companiei

O mana de oameni cu principii pe cat de asemanatoare se poate fara a distruge individualul din fiecare, uniti in cuget si in simtiri de ideea de a face bani si a-i cheltui pe... Nu spunem pe ce, asta e numai pentru angajati!

Expirat
AGENT IMOBILIAR  -  AISIEL GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close