de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 16 Mai 2007 | Expiră 16 Mai 2007

agent marketing

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- Studii medii
- Atitudine pozitiva si dinamism
- Sociabilitate si perseverenta
- Experienta in asigurari constituie un avantaj

Descrierea jobului

Oferim:
- dezvoltarea unei cariere de succes in cadrul companiei Omniasig Asigurari de Viata
- pachet motivational atractiv: suma fixa si comisioane
- mediu de lucru profesionist
- training si suport continuu

Descrierea companiei

Omniasig Asigurari de Viata, cu o existenta de 10 ani pe piata romaneasca a asigurarilor, a devenit in anul 2005 membra a Vienna Insurance Group, prestigiosul concern de asigurari cu cea mai extinsa si activa prezenta in tarile Europei Centrale si de Est.
Compania dispune de un portofoliu diversificat de programe de protectie si de investitii, atat pe plan individual, cat si la nivel corporate: asigurări de viaţă, sisteme de pensii private, asigurări de sănătate, asigurari stomatologice, asigurari de medicina muncii; bancassurance, puse la dispozitia clientilor sai prin cele peste 65 de agentii teritoriale si puncte de vanzare si peste 3.500 de agenti la nivel national.

Expirat
agent marketing  -  M&C BUSSINESS S R L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close