de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 07 Mai 2007 | Reactualizat 05 Iun 2007 | Expiră 07 Iun 2007

agent ticketing

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea companiei

Agentia C&D Partner Turism este o firma tour - operatoare categoria A, cu sediul central in Bd. Dacia nr 32 sector 1 Bucuresti, vis - a - vis de Hotel Howard Johnson .

Societatea noasta are contracte ferme cu parteneri interni si externi, companii hoteliere si transportatori din tara si intreaga lume; poate oferi toate tipurile de servicii turistice la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate.

C&D Partner Turism este acreditata ca membru al grupului de elita IATA, folosing sistemul de rezervare international Amadeus, avand contracte confidentiale cu absolut toate companiile aeriene.

Agentia noastra ofera o gama larga de servicii turistice pe piata romaneasca, consilierea in vederea contractarii unui pachet turistic: cazare, masa, tratament, transport, agrement, servicii de asistenta turistica, asigurare medicala etc .

Expirat
agent ticketing  -  C&D Partner Turism

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close