de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 01 Mar 2019 | Reactualizat 29 Mar 2019 | Expiră 01 Apr 2019

analist front office / casier

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Abilitati de comunicare orala / scrisa, receptivitate, eficienta, invatare rapida, spirit de echipa, rezistenta la stres.

Descrierea jobului

Consilierea membrilor cu privire la serviciile oferite de C.A.R. Furnizarea catre acestia sau viitori membri a serviciilor oferite de C.A.R. sau recomandarea acelor tipuri de servicii care le satisfac cel mai bine necesitatile, incheiere contracte de imprumut, urmarire recuperare debite.

Responsabilitati:
Candidatul va fi nevoie sa stabileasca o relatie profesionala cu membri CAR FAUR, este necesar sa fie in permanenta atent si promt la nevoie si solicitarile membrilor.

Beneficii:
Vor fi discutate si transmise doar canditatilor selectati.

Descrierea companiei

Misiunea C.A.R. FAUR-IFN
C.A.R. FAUR-IFN exista pentru a oferi membrilor serviciile unei institutii solide, disciplinata financiar, avand resurse umane calificate, care deservesc nevoile financiare de economii si imprumuturi.

Continuitate
Desfasurandu-si activitatea in baza OG 26/2000 (aprobata prin Legea 246/2005) si a Legii nr. 122/1996 cu completarile si modificarile ulterioare si a statutelor proprii, casele de ajutor reciproc sunt independente in raporturile cu alte organizatii politice sau obstesti, organisme economice, de stat, administrative, sindicale etc.

In ultimii ani, Casa de Ajutor Reciproc Faur cunoaste o ampla activitate de consolidare si modernizare, de diversificare a serviciilor oferite membrilor, valorificand in conditiile economiei de piata atuul traditiei, al conditiilor avantajoase oferite.

Principii ale activitatii C.A.R. FAUR-IFN
Membri se ajuta intre ei pentru imbunatatirea situatiei lor economice.
C.A.R. sunt institutii avand ca membri persoane fizice indeplinesc conditiile legii 122/1996 si a statutului propriu al casei, lucrand in aceeasi unitate sau fiind membri ai aceleiasi comunitati.
Caracterul colectiv al organelor de conducere
Consiliul Director al C.A.R. FAUR-IFN este compus din voluntari alesi din randul celor mai activi si competenti membri.
Protejarea fondurilor sociale ale membrilor contra inflatiei.

Expirat
analist front office / casier  -  C.A.R. FAUR-IFN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close