de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 23 Oct 2006 | Expiră 23 Nov 2006

Anglia - Work and English Program

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane preocupate de viitorul lor.

Descrierea jobului

Program UK work and English program este combinatia ideala dintre cursuri si practica platita in UK , ce iti dezvolta aptitudinile profesionale, de comunicare si, nu in ultimul rand, nivelul de engleza. La sfarsitul programului vei obtine o diploma recunoscuta intenational, Cambridge Work Experience in domeniul hotelier.

Structura programului:

4 saptamani de curs in UK + 42 saptamani practica platita in UK+ 1 saptamana curs in UK

Avantajele celor 42 saptamani pratica:

- vei fi platit cu 5.05 £ pe ora
- vei lucra intre 35 - 40 ore pe saptamana
- in timpul saptamanilor de practica cazarea iti este asigurata de catre angajator
- in timpul saptamanilor de curs cazarea iti este asigurata de catre colegiu -
- vei primi o referinta scrisa de la angajator (optional )
- job-urile variaza in functie de nivelul de engleza si aptitudini ( chelneri, ospatari, barmani, bucatari, etc.)

Descrierea companiei

Inca din 2005, M.D. Ego isi propune sa fie aproape de toti cei ce doresc sa investeasca in cariera lor, printr-o experienta internationala.
M.D. Ego este o companie acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca Timis ca agentie de recrutare si palasare personal in strainatate.
M.D. Ego lucreaza la standarde internationale oferind de servicii calitate avand ca parteneri, companii acredidate de catre Departamentele de Stat ale tarilor de provenienta.
Motivata si entuziasta, echipa M.D. Ego este formata din tineri ce au participat in programe de schimb cultural si isi doresc sa ofere sansa lor si altora.

M.D. Ego, because we care ... !!!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Anglia - Work and English Program  -  M.D. Ego

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close