de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 14 Ian 2008 | Expiră 14 Feb 2008

Asistent Administrativ

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Integritatea și precizia sunt pentru tine de la sine înțelese. Îți place să vii în ajutorul persoanelor din jur, să le înțelegi nevoile și să găsești soluții pentru satisfacerea lor. Ne convingi prin atitudinea pozitivă, creativitate și talent organizatoric.

Pe lângă experiența practică pe care o ai in comunicarea cu clientii si furnizorii respectiv activitati de secretariat, dispui de cunoștințe foarte bune de MS-Office.

Descrierea jobului

În această funcție vei fi responsabil/ă de gestionarea corespunzătoare a relației cu clienții și furnizorii. Vei rezolva sarcini de secretariat de tipul supervizării întregii corespondențe, a procesului de înscriere, gestionarea bazelor de date, centralizarea statisticilor și evaluărilor

Descrierea companiei

Centrul de limbi străine Babel este rezultatul dorinţei de a oferi companiilor şi persoanelor fizice servicii de pregătire lingvistică eficiente şi de cea mai bună calitate în acord cu standardele europene de predare,învăţare şi evaluare a limbilor străine.

Expirat
Asistent Administrativ  -  Babel Center

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close