Publicat 24 Oct 2019 | Reactualizat 21 Nov 2019 | Expiră 24 Nov 2019

Asistent Executor Judecătoresc

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Acest post se adresează unei persoane dinamice, cu un bun spirit pentru munca în echipă și care este dispusă pentru studiu intens și sustinut. Totodată, candidatul trebuie să aibă excelente abilităţi de redactare a documentelor juridice (o bună cunoaștere a pachetul MS Office este necesară) și o deosebită atenție la detalii.

Cunoașterea procedurilor de executare silită este o condiție esențială pentru ocuparea postului. Pentru acest scop, angajatul va beneficia de o perioadă de pregătire de trei luni. Ocuparea postului nu este condiționată de absolvirea de către candidat a facultății de drept.

Contract: Contract Perioadă Determinată de 3 luni putând fi prelungit pe perioadă nedeterminată în funcție de rezultate.

Descrierea jobului

Sub îndrumarea executorului judecătoresc titular al biroului, atribuțiile dumneavoastră vor consta în:
- primirea și formarea dosarelor de executare silită;
- urmărirea bunei derulări a procedurii de executare silită pentru orice formă de executare, cu respectarea termenelor și condițiilor prevăzute de lege;
- negocierea directă cu debitorii cu privire la modalitățile de plată;
- urmărirea respectării termenelor de plată stabilite;
- asigurarea îndeplinirii operațiunilor contabile legate de dosarul de executare instrumentat;
- orice alte sarcini trasate de executorul judecătoresc.

Descrierea companiei

Biroul Executorului Judecătoresc Răduță Nicoleta desfășoară activități de executare silită pe raza Municipiului București și a județelor Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Ilfov.

Expirat
Asistent Executor Judecătoresc  -  BIROU EXECUTOR JUDECATORESC RADUTA NICOLETA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close