de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 18 Feb 2008 | Expiră 20 Mar 2008

Asistent Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana sociabila, perseverenta, cu spirit de initiativa si disponibila pentru program prelungit.

Descrierea jobului

- organizeaza agenda zilnica a managerului general,
- mentine relatiile cu furnizorii, clientii si colaboratorii companiei,
- actualizeaza baza de date a companiei,
- are evidenta activitatilor administrative in companie

Descrierea companiei

L.A. ENTERTAINMENT INTL a fost infiintata in 2006, ca agentie full-service, axandu-se in mod princial pe activitatile de organizari evenimente.
Printre proiectele realizate se numara: Revelion Romexpo 2008 - inclusiv recitalul sustinut de interpretul Sir Tom Jones; Gala Charity Dinner - iulie 2007, inclusiv recitalul sustinut de tenorul Jose Careras; Recial Joe Cocker - in cadrul Revelion Romexpo 2007, si numeroase alte evenimente corporate.

Expirat
Asistent Manager  -  L.A. ENTERTAINM,ENT INTL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close