de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 05 Feb 2008 | Reactualizat 05 Mar 2008 | Expiră 07 Mar 2008

Asistent Marketing

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Capacitate de organizare , sistem de lucru ordonat.
Buna cunoastere a aplicatiilor MS Office
Persoana organizata, abilitati de comunicare si relationare, de sinteza si analiza, sociabilitate, creativitate
Experienta intr-un post similar este obligatorie

Descrierea jobului

Promovarea imaginii companiei.
Intretine si actualizeaza baza de date cu produsele si clientii companiei
Participa la realizarea materialelor de comunicare si promovare
Ofera suport echipei de vanzari la evenimente, la trimiterea ofertelor, distributie cataloagelor, in derularea unei promotii
Monitorizeaza piata: produse, preturi, promotii
Mentine relatia cu furnizorii de servicii

Descrierea companiei

MED-AS a fost conceput ca un centru medical la standarde internationale care isi propune sa acopere din punct de vedere al serviciilor oferite o gama foarte larga de investigatii si specialitati medicale si chirurgicale, practic punandu-se la dispozitia clientilor un centru medical complet si performant, destinat sa deserveasca atat nevoile persoanelor fizice care doresc sa aiba acces la un serviciu medical privat de o calitate maxima, cat si companiilor si persoanelor private.

CENTRUL MEDICAL MED-AS beneficiaza de o tehnica medicala ultramoderna, de personal format din medici cadre universitare si de un spatiu generos destinat investigatiilor medicale, toate acestea dand garantia calitatii maxime oferite.

Laboratorul de analize medicale Med-As si Unitatea de imagistica medicala - Tomografie computerizata vin sa completeze lista de servicii medicale care sunt puse la dispozitia pacientilor si colaboratorilor.

Expirat
Asistent Marketing  -  Tamssa Invest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close