de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 20 Oct 2009 | Expiră 21 Nov 2009

Auditor extern

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

studii superioare;
absolvirea unui curs de auditori externi (min. 40 ore);
experienţă profesională (min. 4 ani);
experienţă profesională în domeniul sistemelor de management ( min. 2 ani).

Descrierea jobului

Efectuare audituri terta parte ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP, ISO 22000

Descrierea companiei

DEKRA Certification S.R.L. este sucursala din Romnia a firmei DEKRA Certification GmbH din Stuttgart, Germania - lider activ marcant pe piaţa internaţională a serviciilor de certificare.
A DEKRA ncepnd din 1990 a efectuat mai mult de 18.000 certificări de sisteme de management cu acreditare germană TGA, suedeză SWEDAC, respectiv cu notificări germane de la Bruxelles (Notified Body). Prin relaţii internaţionale, DEKRA Certification este autorizată şi pentru emiterea certificărilor cu acreditare americană (GCN – Global – Certification – Network). Pe lngă sucursala din Romnia mai este prezentă şi n: Belgia, Danemarca, Franţa, Italia, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Suedia, Elveţia, Spania, Grecia, Africa de Sud şi China.
www.dekra-certification.com

Expirat
Auditor extern  -  DEKRA Certification S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close