Publicat 27 Oct 2009 | Expiră 28 Nov 2009

Beauty Adviser

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana ideala pentru acest post trebuie sa indelineasca urmatoarele cerinte:
- Absolventa studii medii, studiile superioare in domeniul medical, constituie avantaj;
- Cunostinte privind afectiunile deramto-cosmetice ( tipuri de ten, afectiuni ale tenului, informatii privind tratamente asociate), constituie un avantaj important
- Experienta in promovarea de produse cosmetice sau dermatocosmetice - constituie un avantaj important.
- Cunostinte medii de operare PC: Word si Excel;
- Persoana cu excelente abilitati de comunicare, persuasiva, dinamica, orientata spre client, empatica si perseverenta in atingerea obiectivelor.

Descrierea jobului

Persoana desemnata pentru postul de Beauty Adviser in cadrul Help Net Farma, este responsabila de promovarea produselor cosmetice si dermatocosmetice, prezentand si recomandand gamele cosmetice / produsele existente, prin evidentierea beneficiilor acestora pentru clienti.
Se implica activ in activitatea de vanzare si promovare a produselor existente, fidelizand clientii existenti deja si creand un nou portofoliu de clienti, prin oferirea de solutii adecvate in functie de nevoile acestora.
De asemenea, mentine si promoveaza imaginea companiei si ale produselor existente.

Ce va oferim?

Help Net Farma va ofera sansa dezvoltarii profesionale, sustinand dezvoltarea profesionala prin training-uri si informatii de specialitate, asigurand reale posibilitati de promovare, prin intocmirea planurilor personalizate de planificare a carierei, sustinand imbunatatirea continua a competentelor angajatilor, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna pregatire si sustinere profesionala.

Descrierea companiei

Prima Farmacie Help Net a fost infiintata in Timisoara, in anul 1998. In prezent, Help Net detine peste 90 de farmacii in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Arad, Timisoara, Jimbolia, Sannicolau Mare, Lugoj, Cluj, Alba Iulia, Slobozia si Satu Mare, iar extinderea continua.
Echipa Help Net Farma reuneste mai mult de 850 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.
Help Net investeste constant in pregatirea profesionala a echipei sale, pentru ca aceasta sa se poata adapta rapid la schimbarile care intervin pe piata si sa poata satisface eficient nevoile clientilor.

Expirat
Beauty Adviser  -  Help Net Farma

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close