Publicat 10 Iun 2008 | Reactualizat 09 Iul 2008 | Expiră 11 Iul 2008

Bucatar

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Royal Sportsman Hotel (North Wales), Marea Britanie, angajeaza bucatar(bucatareasa) cu cel putin 2 ani experienta, vorbitor al limbii engleze, entuziastic(a) si pasionat(a).Trimiteti va rugam CV-ul la enquiries@royalsportsman.co.uk. Pt informatii sunati la 0743647775.

Descrierea jobului

bucatar

Descrierea companiei

Serviciu hotelier si restaurant

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Bucatar  -  Royal Sportsman Hotel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close