Publicat 05 Iun 2015 | Reactualizat 03 Iul 2015 | Expiră 07 Iul 2015

CASIERI

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Eşti candidatul potrivit dacă ai:
- studii medii finalizate (liceu + diplomă de bacalaureat) / student;
- cunoştinţe despre facturare;
- experienţă profesională în operarea la casa de marcat şi în lucrul cu banii (de preferat);
- cunostinţe generale despre bricolaj(materiale de construcţii, instalatii, amenajari, electrice, feronerie, decoraţiuni etc.)reprezintă un atu ;
- cunoştinţe operare PC (Ms Office);
- profil de personalitate: sociabilitate, bune abilitati de comunicare, responsabilitate, receptivitate, integritate, spirit de echipa si rezistenta la stres.

Descrierea jobului

Jobul de Casier presupune:
- Scanarea produselor achiziţionate de clienţi şi încasarea contravalorii acestora;
- Gestionarea numerarului şi a documentelor de la casa de marcat;
- Oferirea de informaţii şi suport necesar clienţilor în soluţionarea eventualelor probleme legate de preţ, produse etc.;
- Completarea facturilor la solicitarea clienţilor;

Se oferă:
- salariu fix;
- bonuri de masă;
- decontare abonament transport in comun;
- pregătire de specialitate.

* Posturile sunt prevăzute pentru o perioadă determinată de 3 luni, existând posibilitatea prelungirii contractului de munca în funcţie de necesităţile companiei.

Descrierea companiei

BRICO-DÉPÔT este parte a grupului englez KINGFISHER și a intrat pe piaţa românească în iunie 2013 prin preluarea reţelei de 15 magazine Bricostore.

Fiind primul distribuitor european de produse de amenajare a locuinţei şi numarul 3 pe plan mondial, grupul Kingfisher deţine 1000 de magazine în 9 ţări. Grupul are 80 000 de persoane angajate şi întâmpină aproape 6 milioane de clienţi în fiecare săptămână.

Repartiţia în România a celor 15 magazine transformate sau în curs de transformare potrivit noului concept unic Brico-Dépôt este: 4 în Bucureşti - Orhideea, Militari, Pantelimon, Băneasa şi 11 în provincie – Braşov, Ploieşti, Constanţa, Piteşti, Arad, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Călăraşi şi Drobeta Turnu Severin.

Din grupul Kingfisher fac parte firme recunoscute precum: B&Q în Marea Britanie şi China; Castorama în Franţa, Polonia şi Rusia; Brico-Dépôt în Franţa, Spania, Portugalia, Screwfix în Marea Britanie şi Koçtaş în Turcia.

Expirat
CASIERI  -  SC BRICOSTORE ROMANIA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close