Publicat 21 Ian 2019 | Reactualizat 18 Feb 2019 | Expiră 21 Feb 2019

Consilier vanzari

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul idealConsultantii de vanzari din industria cosmetica de top exceleaza in vanzarea de produse si solutii cosmetice, si prezinta abilitati semnificative in ceea ce priveste stabilirea, aplicarea si adaptarea strategiei de vanzari la nevoile clientilor.
Suntem in cautarea unor consultanti de vanzari care prezinta o combinatie unica de abilitati compatibile cu strategia de vanzari a companiei si atingerea obiectivelor propuse, care includ:
- Abilitati de negociere si de incheiere a tranzactiilor
- Aspect fizic ingrijit si prezentabil
- Abilitati excelente de intelegere a tipurilor de oameni si de anticipare a nevoilor acestora.
- Competente lingvistice solide (Engleza/Franceza/Germana)
- Capacitatea de a construi si mentine un discurs persuasiv deprezentare a produselor cosmetice
- Abilitati de lucru sub presiune si orientare proactiva in vanzari.
- Capacitate de lucru in cadrul unei echipe ample de vanzari, dar si abilitati de lucru independent.
Salariu:

Descrierea jobului


Evolve Point iti ofera ocazia unica de lucra in industria cosmetica de lux din Europa.
Suntem in cautarea unor consultanti de vanzari pasionati si experimentati pentru oportunitati de angajare in industria de cosmetica de lux din cele mai faimoase capitale din Europa, precum Londra si Paris.
Sentimentul de a lucra pentru o companie internationala activa pe cele mai puternice piete de cosmetice de lux din Europa este unic.
Ofertele noastre de lucru reprezinta o sansa excelenta de a-ti imbogati CV-ul cu un job extrem de cautat in Europa. Un job in industria cosmetica de lux reprezinta, de asemenea, o rampa de lansare sigura catre cariera in vanzari pe care ti-o doresti.

Descrierea companiei

Evolve Point always has focused on finding people eager to make a shift in their professional career.

In the last 15 years, we concentrated our mission on finding undiscovered talents and putting on their disposal an ideal space to develop. We gained a lot of experience in all these years, by supporting hundreds of persons on their way to professional success.

Our values gravitate around people. Therefore, we invest time and resources to make the new recruits feel that they are in front of a huge shift in their professional career.

Evolve Point is an upgrading point for your career, a unique opportunity to step to the next level.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Consilier vanzari  -  Evolve Cosmetic

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close