Publicat 13 Sep 2009 | Expiră 13 Sep 2009

Consultant financiar

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Optimist, persevertent, deschis, intreprinzator, organizat, serios, punctual, dornic de afirmare si de castiguri pecuniare

Descrierea jobului

Prospectarea de noi clienti si parteneri, intretinerea bunei relatii cu actualii si viitorii parteneri, dezvoltarea unui portofoliu de clienti, promovarea produselor companiei.

Descrierea companiei

Corporatie multinationala cu activitate de 50 de ani care pune la dispozitia clientilor sai peste 600 de produse de calitate, dintre care majoritatea sunt concepute şi fabricate în propriile unitaţi de cercetare şi producţie. O forţă de vânzări de peste 3 milioane de persoane promovează şi distribuie produse de întreţinere a locuinţei, produse cosmetice şi produse pentru nutriţie şi sănătate în peste 80 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Expirat
Consultant financiar  -  Lumi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close