Publicat 17 Ian 2020 | Reactualizat 14 Feb 2020 | Expiră 17 Feb 2020

CONSULTANT IN MANAGEMENT

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare sau post-universitare în desfășurare sau finalizate (preferabil în Economie, Finanțe bănci, Administrație si management public, Management de proiect);
Cunoștințe de operare PC (Word, Excel, Power Point) și în utilizarea internetului;
Buna cunoaștere a limbii engleze scris și vorbit;
Persoană pro-activă, cu inițiativă, dinamică, orientată spre rezultat, cu bune abilități organizatorice;
Abilități de structurare a informațiilor;
Abilități de identificare a datelor relevante pentru analize de piață, elaborare strategii;
Abilități de comunicare și de lucru în echipă.

Descrierea jobului

Realizează materiale specifice în limba română sau engleză;
Monitorizează și actualizează informațiilor publicate online pe site-uri de interes pentru profilul companiei cu privire la oportunitățile de finanțare;
Redactează cereri de finanțare;
Pregătește cereri de rambursare si plata;
Propune bugetarea proiectelor;
Pregătește modele financiare si Analize Cost Beneficiu;
Asigura analiza dosarelor de achiziții;
Asigura elaborarea rapoartelor de progres;Gestionarea și actualizarea bazelor de date

Descrierea companiei

Compania EU ADVISORS acționează de peste 7 ani pe piața din România. Din septembrie 2013, ca urmare a unui proces de rebranding la nivel regional, ACCREO ROMÂNIA a devenit EU ADVISORS.
Echipa EU ADVISORS colaborează cu o serie de experți în diferite specializări pentru le oferi clienților săi servicii adaptate nevoilor acestora (consultanți juridici, cercetători, specialiști în protecția mediului, etc.)
EU ADVISORS oferă servicii în vederea accesării ajutorului de stat și a fondurilor europene, mecanisme de finanțare internaționale (instrumente gestionate de IFI), fondurile SEE, instrumente financiare gestionate de Comisia Europeană. Pachetul de servicii include structurarea proiectului, pregătirea documentației, negocierea acordului de finanțare și în perioada implementării și monitorizării proiectelor.
Produsele de consultanță oferite de EU ADVISORS vizează autoritățile publice, mediul academic, institute de cercetare, dar și companiile mici, mijlocii şi mari care pot avea un rol hotărâtor în creșterea competitivității economiei românești.
EU ADVISORS promovează competitivitatea, şi sprijină entitățile în formarea unei viziuni de dezvoltare durabilă pe termen mediu şi lung, punând accent pe creșterea valorii adăugate prin inovare, informatizare şi investiții susținute în cercetare-dezvoltare.

Expirat
CONSULTANT IN MANAGEMENT  -  EUROPEAN ADVISORY SERVICES AND RESEARCH GROUP SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close