Publicat 16 Sep 2008 | Expiră 17 Oct 2008

educator si asistent medical

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam candidat cu studii medii (de preferat liceu cu specializarea educatie/ pedagogie, psihopedagogie speciala, sanitar). Persoana activa si devotata muncii cu tineri cu dizabilitati.

Descrierea jobului

Ca membru al echipei multidisciplinare sa asigure supraveghere si indrumare rezidentilor in vedrea dezvoltarii deprinderilor de viata independenta si pentru atingerea potentialului maxim de care sunt capabili.

Descrierea companiei

Fundatia FARA activeaza din 1993 in Romania si desfasoara o serie de programe in domeniul protectiei copiilor si a tinerilor, in Bucuresti si in Suceava, programe precum: gradinita, centru rezidential, program de prevenirea abandonului, program de asistenta maternala, centru de zi pentru copii cu dizabilitati, centru rezidential pentru tineri cu dizabilitati(Centrul Rafael).

Expirat
educator si asistent medical  -  Fundatia FARA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close