Publicat 04 Aug 2008 | Expiră 04 Sep 2008

EDUCATOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam candidat cu studii superioare (psihopedagogie speciala/psihologie) sau medii (specializarea educatie, pedagogie, psihopedagogie speciala, sanitar). Experienta in lucrul cu copiii reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Postul propus este in regim full time (8-16) si are ca principale indatoriri:
- Asistarea psihopedagogului in planificarea si realizarea activitatilor educativ-terapeutice cu o grupa de 6 copii cu dizabilitati fizice si/sau mentale, cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.
- Asigurarea igienei personale a copiilor si ajutarea invatarii unor deprinderi de baza (hrana, imbracat, mers).

Pachetul de salarii este avantajos, program flexibil de lucru, masa de pranz si posibilitatea dezvoltarii profesionale.

Perioada de vizualizare a CV-urilor si selectia candidatilor este 4 august - 4 septembrie. La inceputul lunii septembrie, candidatii selectati vor fi contactati telefonic pentru stabilirea unui interviu.

Descrierea companiei

FARA Charity este o fundatie romano-engleza care activeaza din 1991 in Romania si desfasoara o serie de programe in domeniul protectiei copilului, in Bucuresti si in Suceava, programe precum: gradinita, centru rezidential, program de prevenirea abandonului, program de asistenta maternala, centru de zi pentru copii cu dizabilitati (Centrul Samuel).
www.faracharity.org

Expirat
EDUCATOR  -  Centrul Samuel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close