Publicat 09 Sep 2019 | Reactualizat 19 Sep 2019 | Expiră 19 Sep 2019

eMAG Tech Talent

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Dacă ești unul dintre ei, avem un loc pentru tine la eMAG.

                             Grow faster. Tech smarter.

 

Tehnologia joacă un rol central în eMAG. Echipele noastre de Platforms & Technology sunt principalii factori ai dezvoltării business-ului nostru. Ne concentrăm pe inovație şi urmărim o integrare continuă și eficientă a proceselor în fiecare țară în care suntem prezenți.

Avem peste 700 de colegi în Tech Hub-urile noastre din București, Iași, Craiova și Varșovia. Dacă eşti în căutarea unei provocări, ai ajuns în locul potrivit. Cu noi, nu vei câștiga doar experiență. Vei obține determinare, agilitate și o nouă perspectivă care te va duce mai aproape de obiectivele tale în carieră.

 

Echipa și rolul tău

Echipele Internal Apps susțin activitatea developerilor și testerilor eMAG prin aplicații care optimizează timpul de lansare a produselor noastre, dar și prin crearea de fluxuri care îmbunătățesc rezultatele operaționale. Prin programul eMAG Tech Talent, vei intra într-un Boot Camp de învățare accelerată, vei avea acces la ecosistemul din spatele liderului e-commerce din România și vei lucra la proiecte pe măsura ambițiilor tale.

 

Te potrivești acestui rol dacă:

Ești student în an terminal sau masterand la Politehnică, Automatică, Cibernetică, Informatică sau Informatică economică, preferabil cu 1-2 ani experiență în domeniul tehnic;
Îți dorești să înveți și ești disponibil să aloci timp Boot Camp-ului din cadrul programului eMAG Tech Talent, dar și unui rol în echipa noastră;
Te pasionează tehnologia, ai o gândire logică, cunoștințe de programare orientată obiect, algoritmi, SQL sau Linux. Ai o bilă albă în plus dacă cunoști oricare dintre următoarele: PHP și MVC frameworks, Python, NoSQL (Redis, MongoDB), RabbitMQ, ElasticSearch, MySQL, Javascript, JS frameworks, HTML5, CSS3 (Bootstrap) sau Design Patterns.

 

Ce îți oferim:

Boot Camp de învățare accelerată

În primele 2 săptămâni la eMAG vei intra într-un program de training unde vei afla mai multe despre eMAG, tool-urile și fluxurile pe care le folosim, dar îți vei îmbunătăți și cunoștințele tehnice. Vei învăța chiar de la viitorii tăi colegi, developeri cu experiență, despre PHP basic, Symfony, MySQL, NoSQL, Git & Linux basic, tool-uri de monitorizare, frontend (kit-uri UI), cozi (Rabbit MQ), API-uri, testare automată și multe altele.

Un job full time și pachet salarial competitiv

Programul este full-time, dar suntem flexibili și înțelegem dacă este o perioadă solicitantă la facultate. După cele 2 săptămâni de training vei intra într-o perioadă de
Ai aplicat
Expirat
eMAG Tech Talent  -  eMAG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close