Publicat 13 Iun 2019 | Reactualizat 27 Iun 2019 | Expiră 28 Iun 2019

Executive Assistant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Requirements:
Bachelor's degree required;
Proficient in Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, and Power Point);
High proficiency in English (oral & written);
Strong organizational skills that reflect ability to perform and prioritize multiple tasks seamlessly with excellent attention to detail;
Very strong interpersonal skills and the ability to build relationships with stakeholders, including staff, board members, external partners and donors;
Expert level written and verbal communication skills;
Demonstrated proactive approaches to problem-solving ;
Proven ability to handle confidential information with discretion, be adaptable to various competing demands, and demonstrate the highest level of customer/client service and response.

Descrierea jobului

Responsibilities:
Completes a broad variety of administrative tasks including:
- managing an extremely active calendar of appointments;
- completing expense reports;
- composing and preparing correspondence that is sometimes confidential;
- arranging complex and detailed travel plans, itineraries and agendas;
- compiling documents for travel-related meetings;
Provides a bridge for smooth communication between internal departments;
Successfully completes critical aspects of deliverables with a hands-on approach, including drafting acknowledgement letters, personal correspondence and other tasks.

Descrierea companiei

Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA - https://www.uniqa.ro/cariere/ si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
_______________________________________________________________________________________

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro

Expirat
Executive Assistant  -  UNIQA Asigurari SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close