de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 20 Oct 2009 | Reactualizat 17 Nov 2009 | Expiră 21 Nov 2009

Expert tehnic - operator call center

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pozitia de expert tehnic - operator call center din cadrul departamentului de formare al S.C. AD AUTO TOTAL S.R.L. implica o buna cunoastere a componentelor tehnice ale autovehiculelor si o experienta practica relevanta in domeniul reparatiilor auto, in asa fel incat beneficiarii sa poata primi raspunsuri pertinente de la expertii tehnici care vor oferi solutii mecanicilor auto din Romania prin intermediul serviciului call center.
Activitatile de call center implica: preluarea apelurilor de la beneficiari, utilizarea programelor de diagnoza ale diversilor producatori de autovehicule, furnizarea de solutii tehnice pertinente beneficiarilor atat telefonic, cat si prin posta electrónica, daca este cazul.

Descrierea jobului

- Studii tehnice superioare;
- Experienta practica relevanta in reparatia de autovehicule;
- Capacitate de a lucra in conditii de stres;
- Atentie distributiva;
- Abilitatea de a da solutii tehnice in timp real, avand la dispozitie instrumente de diagnoza furnizate de producatori;
- Capacitatea de a folosi noile tehnologii in activitatea zilnica ;
- Buna capacitate de gestiune a timpului.

Cunostinte tehnice :
- Bazele electricitatii pentru automobile ;
- Folosirea aparatelor de masura ;
- Stapanirea cunostintelor legate de functionarea sistemelor de injectie diesel de inalta presiune: Delfi, PHI, Denso, Bosch, Siemens;
- Diagnosticarea cu ajutorul osciloscopului;
- Cunostinte de testare/diagnosticare auto;
- Citirea si interpretarea schemelor electrice;
- Aplicarea metodelor de diagnostic si interpretarea valorilor masurate;
- Diagnosticarea si intretinerea vehiculelor multiplexate;
- Stabilirea si realizarea diagnosticului pe sisteme electronice si multiplexate;
- Principiile multiplexajului;
- Tipuri si retele multiplexate;
- Diagnosticarea sistemelor de aprindere si injectie directa si indirecta benzina.

Oferta:
- Pachet salarial motivant.
- Formare specifica.
Daca sunteti interesat nu ezitati sa trimiteti Cv-ul la urmatoarea adresa de e-mail: mihai.staicu@autototal.ro

Descrierea companiei

S.C. AD AUTO TOTAL S.R.L. este o companie in plina expansiune in domeniul importului si distributiei de peise auto la nivel national, infiintata in 1994, care, in paralel dezvolta activitati de formare pentru clientii sai, avand la baza documentatie tehnica de specialitate. Firmele producatoare de piese si subansamble auto cu care colaboreaza solicitantul, sunt firme agreate de catre marii constructori, carora le sunt si furnizori de prim montaj, ceea ce implica pregatirea personalului care va opera cu acestea. Experienta acumulata de specialistii nostri, cat si cerintele de piata in domeniul reparatiilor auto, s-au materializat intr-un volum important de cursuri. Prin pozitia de lider al pietei de distributie a pieselor, a subansamblelor si a echipamentelor de service pe care o are solicitantul, cat si datorita expansiunii vanzarilor de autovehicule ce au in componenta lor implementate sisteme electronice de ultima generatie, se impune infiintarea unui centru de formare la nivel superior a personalului tehnic din unitatile service din Romania. Incepand cu anul 2003, compania noastra colaboreaza cu centre de formare europene in domeniu. Activitatile de formare profesionala si specializare au primit girul si confirmarea Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, cat si a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului din Romania. In anul 2008, cursurile furnizate de solicitant au fost autorizate de CNFPA, creandu-se necesitatea de dezvoltare si de marire a capacitatii de furnizare de informatii, cat si de sustinere a activitatilor practice. De la inceputul anului 2009 si pana in prezent, 600 de mecanici auto au beneficiat de formare gratuita in cadrul centrului nostru de formare din Bucuresti.
Serviciul de call center reprezinta activitatea de coaching post formare pentru mecanicii, electricienii si electronistii auto care participa la programele noastre de formare.

Expirat
Expert tehnic - operator call center  -  AD Auto Total srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close