Publicat 11 Sep 2019 | Reactualizat 11 Oct 2019 | Expiră 12 Oct 2019

Front Desk Assistant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem nerăbdători să întâmpinăm noi membri în echipa noastră de informații din Băneasa Shopping City.

Cerinţe:
- Bune abilități de comunicare orală și scrisă
- Engleză la nivel mediu/conversațional
- Capabil să facă față mai multor sarcini în același timp
- Persoană organizată, auto-motivată
- Foarte bune abilități interpersonale
- Capabil să lucreze metodic și precis
- Aptitudini analitice, atenție la detalii
- Cunoștințe PC (MS Office, e-mail, Internet)
- Răbdător, discret și politicos;

Descrierea jobului

Responsabilități:
- Întâmpină clienții într-o manieră prietenoasă și profesională
- Oferă informații legate de localizarea magazinelor și concursurile aflate în desfășurare
- Preia apelurile telefonice, notează mesajele și le transmite la timp
- Încasează sumele de bani provenite din vânzarea giftcard-urilor Băneasa sau din exploatarea sistemului de parcare cu plata

Beneficii:
- Posibilitatea de dezvoltare profesională prin instruiri specifice și activități antrenante;
- Oportunități de promovare în cadrul companiei;
- Condiții de muncă excelente într-un mediu de lucru dinamic, provocator și plăcut;
- Pachet salarial complex (tichete de masă, decontare transport METROREX/ RATB sau carburant, bonus de performanță și multe alte beneficii care vor fi detaliate la interviu). ​
- Program cu jumătate de normă (6h/zi, în ture - 10.00 - 16.00 si 16.00 - 22.00);

Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Descrierea companiei

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006. Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping.

Expirat
Front Desk Assistant  -  Baneasa Developments

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close