Publicat 07 Oct 2019 | Reactualizat 04 Nov 2019 | Expiră 07 Nov 2019

HR Admin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pasiune pentru domeniul resurse umane si dorinta de invatare continua si perfectionare.
Comunicare si relationare usoara cu colegii, munca in echipa, foarte bune abilitati de organizare si planificare, atentie de detalii.
Buna cunoastere si utililzare a MS Office (Outlook, Word, Excel), usurinta in invatare mod de lucru cu programe si sisteme HRIS.
Nivel avansat limba engleza

Descrierea jobului

Gestioneaza dosare angajat pentru mentinerea la zi si in termen de valabilitate a documentelor, conform legislatiei muncii in vigoare
Verifica documentele de studii si de autorizare profesie (Medicina Muncii, ALP, Malpraxis, etc) si comunica din timp data de expirare in vederea reinnoirii acestora.
Inregistreaza modificari contracte in sistemul HRIS si Revisal (angajari, incetari, suspendari, modificari elemente, etc) si pregateste documentele aferente. Creaza si inchide adrese de email pentru angajati si colaboratori.
Genereaza adeverinte la solicitarile salariatilor.
Genereaza si mentine la zi rapoarte specifice HR Admin: rapoarte de completitudine dosar angajat, expirare documente, de studii, etc.
Se implica in proiecte HR de scurta sau lunga durata, in functie de pregatirea sa si de responsabilitatile alocate;
Comunica frecvent si la timp cu managerii din organizatie.

Descrierea companiei

Alatura-te echipei Affidea !

800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

Cautam pentru Affidea oameni curajosi, curiosi si care progreseaza constant prin idei noi si inovatii, fiind mereu in cautare de modalitati mai bune de a isi ajuta pacientii si colegii.

Lucram impreuna in permanenta pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala posibila.

Cateva informatii despre noi:

· Affidea face parte dintr-un grup elvetian ce are o experienta indelungata in domeniul sanatatii. La nivel European 7500 angajati isi desfasoara cu profesionalism activitatea in 16 tari din Europa si 256 de Centre Medicale.

· In Romania, avem 36 de centre medicale, in 19 judete deservite de peste 150 de echipamente medicale de inalta performanta

· 50% dintre centrele ce au primit 5* prin EuroSafe Imagine Wall of Stars sunt detinute de reteaua Affidea; printre acestea se regaseste si Affidea Fundeni

· Suntem in permanenta cautare de noi oportunitati de business care sa ne ajute sa crestem

Despre spiritul Affidea:

· La Affidea punem prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.

· Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvoltam

· Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa si punem nevoile altora inaintea noastra.

Expirat
HR Admin  -  Affidea Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close