Publicat 26 Sep 2009 | Expiră 26 Sep 2009

independenţă financiară singura limitare la venitul tău este limita aportului propriu

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Oricare persoană cu vârsta peste 18 ani.
ORICINE care înţelege că fără puţin efort şi dedicaţie nu poţi avansa în viaţă.
Dinamic,gândire liberă, dornic de un stil de viaţă fără grijea zilei da mâine.

Descrierea jobului

Vânzare directa pe mai multe nivele. Network marketing. Dezvoltarea unei reţele fara limite naţionale. Decent, responsabil,etc.
Beneficii: nu există limită de venit, lucrezi când vrei respectând doar câteva reguli de conduita. Poţi dezvolta o retea de vanzări pe plan mondial. In fiecare zi faci networking, fară să stii,atunci când discuţi cu prietenii si familia ta despre viaţa de zi cu zi- ce e nou, ce âţi place sau nu...
Te-ai gândit vreodată cum ai arăta MÂINE dacă AZI ai investi în viitorul tău?Dar dacă ai ştii cu adevarat acea informaţie'din interior'?
E timpul sa fii platit!
Nu stii ce sa faci?
Intră pe www.globalwinn.ro

Descrierea companiei

Global Wellness Innovation SRL uneşte cele mai dinamice şi prosperitoare industrii ale secolului XXI, şi anume: sectorul industriei wellness combinat cu vnzarea directă pe mai multe nivele, ce oferă oportunitatea de a avea un venit rezidual.
După cum sugerează şi numele, am reuşit să găsim soluţii inovatoare pentru mplinirea cerinţelor zilnice ale clienţilor pentru stilul de viaţă mai comod al secolului XXI.
n compania noastră se pune accentul pe Inovaţie; aceasta se reflectă, nu doar n atitudine, ci contribuie şi la introducerea unei game de produse fără precedent, la o strategie de marketing inovatoare, completată de un plan generos de compensaţii.
Pe lnga beneficiile care la poţi avea cu noi,ca si distribuitor,am creeat cteva poziţii exclusive la nivel internaţional si naţional pentru cei care,cu adevărat doresc siguranţa unui venit pasiv indiferent de munca depusă.
Azi poţi să faci parte dintr-un club exclusiv de de numai 25 de membrii pe ţară care au nţeles acest mare avantaj de a fi afiliat cu noi, nainte de explozia pe piaţă a unor produse inovative,făra precedent şi fără competiţie n Romania,iar 'mine' vor profita de pe urma acestora.
NOI ŢI OFERIM SOLUŢIA RAPIDĂ ŞI SIGURĂ!
Nu ştii ce să faci?
VINO ŞI TU N CLUBUL G- 25!
GLOBAL WELLNESS INNOVATION ARE PENTRU TINE CHEIA SPRE SUCCES!
Beneficii: 6% BV din vnzarea lunară naţională pe o perioadă de 3 ani indiferent că o să-ţi dezvolţi reţeaua sau nu.
Printre alte beneficii:
• limitare la numai 25 de poziţii pe toată ţara
• Website professional gratuit pe toată perioada.
OFERTA ESTE VALABILĂ NUMAI N PERIOADA DE PRELANSARE ŞI n limita NUMĂRULUI DE POZIŢII.
Sună prea bine ca să fie adevărat?
Convinge-te singur!
Intră pe www.globalwinn.ro

Expirat
independenţă financiară singura limitare la venitul tău este limita aportului propriu  -  Global Wellness Innovation

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close