Publicat 09 Aug 2006 | Reactualizat 07 Sep 2006 | Expiră 09 Sep 2006

Inginer Departament Proiectare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Persoana responsabila, orientata catre rezultate, profil tehnic, cu abilitati de sinteza;
- spirit analitic, capabil de efort sustinut;
- cunoscator a cel putin un program de proiectare asistata de calculator tip AutoCAD si cunoastere foarte buna a operarii pe calculator;
- cunostinte bune despre proiectarea in constructii, in special fatade

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- evaluarea documentatiei de proiectare, gandirea intregului sistem al cladirii (partea de fatada), executia propriu zisa a desenelor 2Dsi/sau 3D necesare ingineriei de santier;
- efectuarea ocazionala a unor relevee, participarea la discutii tehnice in cadrul sedintelor de productie sau a sedintelor de santier.
Beneficii:
- salariu performant;
- telefon de serviciu;
- bonusuri in functie de performante.

Descrierea companiei

MIMO SRL face parte din grupul de firme MIMO cu activitati in domeniul constructiilor de fatade pentru cladiri (pereti cortina, tamplarie din aluminiu, PVC, otel, placarea cu materiale compozite exterioare). Firma activeaza pe aceasta piata din anul 1992 fiind firma cu cea mai mare experienta pe profilul fatade din aluminiu si sticla. Parteneri traditionali: Schuco, Saint Gobain si Mitsubishi Chemicals (Alpolic).

Expirat
Inginer Departament Proiectare  -  MIMO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close