Publicat 26 Sep 2019 | Reactualizat 24 Oct 2019 | Expiră 27 Oct 2019

Jurist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana capabila de efort sustinut, care sa lucreze bine cu termene stranse, ordonata si organizata, cu excelente abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Vei gasi la noi un mediu de lucru competitiv, unde vei avea ocazia sa lucrezi indeaproape cu managementul companiei, sa inveti lucruri noi si sa-ti testezi limitele :)
Principalele responsabilitati de care te vei ocupa sunt:
- implementarea si mentinerea cerintelor GDPR (instruirea angajatilor, intocmirea EIPD, gestionarea, investigarea si evaluarea incidentelor de securitate cu impact asupra datelor cu caracter personal, gestionarea solicitatilor autoritatilor competente/persoanelor vizate, suport pentru pregatirea/modificarea reglementarilor interne, a documentatiei contractuale etc.)
- emiterea de avize si opinii legale cu privire la produsele si serviciile furnizate de CIT One, cu privire la reglementarile si acolo unde e cazul, la notele supuse spre aprobare Comitetului Executiv sau Consiliului de Administratie;
- participarea la intalniri de lucru cu clientii, pentru a oferi consultanta juridica reprezentantilor companiei;
- verificarea legalitatii documentelor;
- redactarea actelor cu caracter juridic;
- propunerea de solutii optime pentru aspectele juridice ivite in activitatea companiei;
- apararea intereselor legitime, patrimoniale si nepatrimoniale ale CIT One in cadrul litigiilor in care este implicata compania.

Descrierea companiei

Subsidiara a Grupului BCR cu peste 1000 de angajti, CIT One presteaza servicii de transport si procesare de valori pentru banci si retailer-i mari din Romania.

Expirat
Jurist  -  CIT One SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close