de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 23 Oct 2019 | Reactualizat 20 Nov 2019 | Expiră 23 Nov 2019

Lucrator Comercial PetShop

2 posturi
Expirat
Candidatul ideal trebuie sa aiba foarte bune aptitudini de comunicare, initiativa, capacitate de a invata rapid, atitudine, capacitatea de a lucra in echipa, putere de convingere, respect si dragoste fata de animale. Vanzare produse veterinare in magazin specializat cu ajutorul unui soft .
Gestionarea marfii.
Contabilitate primara.
Evidenta programarilor in calendar specializat.

Acordarea de recompense financiare este privita ca o apreciere a firmei fata de performantele tale.
Activitati menite sa dezvolte spiritul de echipa: team building, petrecere de craciun, alte activitati specifice.
Posibilitatea de promovare in cadrul companiei. A&A Medical Vet este o companie infiintata in anul 1999 care are ca obiect principal de activitate medicina veterinara, in prezent ajungand la 24 angajati. Inca de la inceput am pus baza in valorile în care credem: profesionalismul, responsabilitatea, calitatea, corectitudinea, încrederea si implicarea.
Expirat
Lucrator Comercial PetShop  -  A&A Medical Vet SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close