Publicat 14 Iun 2019 | Reactualizat 14 Iul 2019 | Expiră 15 Iul 2019

Lucrator comercial - servire si/sau preparare bauturi

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca aveti experienta de ospatar, sau ati mai preparat in trecut Expresso/Lapte pentru Capuccino/Limonada/Fresh de portocale/Alte bauturi de cafe-bar, este un plus.
Daca va place sa comunicati cu clientii, este un plus si mai mare.

Descrierea jobului

​Salariul oferit de companie este atractiv, se adauga evident "tips-ul"de la clienti.
Trebuie sa preparati bauturi in general racoritoare (limonada, shake, smoothie si optional cafea), sa le serviti clientilor, sa incasati banii de la clienti, sa le zambiti clientilor si sa fiti amabili si prietenosi cu acestia.

Descrierea companiei

Mon Cafe Bistro este localizat in zona Timpuri Noi - Tineretului, este un bistro de cca 110 mp unde se lucreaza in ture de cate 2 zile x 12 ore, urmate de 2 zile de repaus.
Meniul poate fi consultat la: www.moncafebistro.ro

Mon Cafe Bistro face parte dintr-un grup de firme care au activitati diverse, software/IT si electronica - www,creasoft.ro, operare de vendomate de fresh de portocale - www.orangefresh.ro, productie de utilaje pentru spalatorii auto - www.autocurat.ro, dar si activitati specifice de restaurant - www,moncafebistro.ro

Expirat
Lucrator comercial - servire si/sau preparare bauturi  -  Mon Cafe Bistro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close