Publicat 07 Oct 2009 | Expiră 07 Oct 2009

Manager Restaurant (Cinci Stele)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam manager in cadrul unei locatii de cinci stele. Este necesara experienta pentru a pune la punct o echipa excelenta sub supravegherea unui bucatar sef pretentios si pentru a servi o clientela de elita.

Postul de manager implica toate aspectele restaurantului inafara gatitului. De la chestiuni manageriale la sarcini de zi cu zi, aprovizionare, gestiune, personal, curatenie, orice atunci cand se cere! Va trebui sa faceti fata cu o echipa mica dar foarte bine pusa la punct.

Descrierea jobului

- Experienta semnificativa in cadrul unui restaurant cu reputatie foarte buna. De preferat este experienta capatata la un hotel sau restaurant de cinci stele.
- Cunostinte elementare de gestiune a stocului, cunostinte elementare de contabilitate.
- Cunostinte legate de aprovizionare, mai ales in ceea ce priveste bar
- Cunostinte limbi straine, engleza si/sau alte limbi

Descrierea companiei

Un restaurant cu bucatarie internationala inca in crestere, cu o clientela deosebita cat si evenimente festive / corporate de pana in 160 de persoane. O echipa mica dar foarte bine pusa la punct cu un bucatar pretentios. Locatie deosebita.

Expirat
Manager Restaurant (Cinci Stele)  -  Norisor Horeca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close