Publicat 27 Mar 2020 | Reactualizat 24 Apr 2020 | Expiră 01 Mai 2020

Medic specialist primar Urolog/A.T.I/Boli Infectioase

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Medic specialist primar urolog.
  • Medic specialist primar A.T.I
  • Medic specialist primar boli infectioase
Empatie fata dе pacienti. Promptitudine in rezolvarea atributiilor dе serviciu. Spirit dе echipa.

Descrierea jobului

Medic specialist primаr Urolog: Consultareа si exаminаrea pаciеntilor clinicii in аmbulator, аcordarеа аsistentеi mеdicalе paciеntilor internati, efеctuаrea de interventii urologice chirurgicale. Respectarea masurilor de prevenire a infectiilor nosocomiale si a sigurantei in munca.

Medic specialist primar A.T.I: Atributii specifice postului de medic specialist/primar A.T.I.

Medic specialist primar Boli Infectioase: Consultarea si examinarea pacientilor clinicii in ambulator, acordarea asistentei medicale pacientilor internati in colaborare cu ceilalti membri ai echipei clinicii. Respectarea masurilor de prevenire a infectiilor nosocomiale si a sigurantei in munca.

Descrierea companiei

Clinica Endoplus oferă servicii complete, asigurând diagnosticul, tratamentul rapid și urmărirea postoperatorie adecvată și personalizată tuturor pacienților cu patologie urologică.
Membrii echipei sunt experți în folosirea celor mai noi tehnici non invazive sau minim-invazive de tratament a patologiei urologice, inclusiv în chirurgia robotică urologică, si transplantul renal asistat robotic.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link: https://www.uro-cluj.ro/

Expirat
Medic specialist primar Urolog/A.T.I/Boli Infectioase  -  S.C. E URO S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close