de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 18 Oct 2009 | Reactualizat 16 Nov 2009 | Expiră 19 Nov 2009

medic specialist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MEDIC SPECIALIST INNCLUSIV PROMOTIA 2009
CARDIOLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, REUMATOLOGIE, NEUROLOGIE, PEDIATRIE, PSIHIATRIE, HEMATOLOGIE, ECHOGRAFIE, NEUROPSIHIATRIE INFANTILA, ALERGOLOGIE, MEDICINA DE FAMILIE DACA FACE O LISTA DE ASIGURATI

Descrierea jobului

COLABORARE PART SAU FULL TIME, PREFERABIL DIMINEATA, CMI PRIVAT, CONTRACT PRESTARI SERVICII, PARTENERIAT PE TERMEN LUNG. BENEFICIILE REZULTA DIN ACTIVITATEA IN PARTENERIAT. SE POT INCHEIA SI CONTRACTE CU CASA DE SANATATE SI/SAU DOAR PRIVAT.

Descrierea companiei

CENTRU MEDICAL PRIVAT FONDAT DE UN GRUP DE MEDICI ENTUZIASTI SI CU EXPERIENTA IN MEDICINA DE MINIM 10 ANI . VARSTA MEDICILOR DIN GRUP APROX 40 ANI. DOTARI MULTIPLE. DESCHIDERE LA NOU .

Expirat
medic specialist  -  SC.AVES MEDICOM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close