Publicat 25 Iun 2015 | Expiră 27 Iul 2015

Medici specialiști/ Asistenti medicali Obstretica- Ginecologie

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinţele partenerilor germani:
• Studii medicale
• Cunoaşterea limbii germane (nivel B2)
• Experienţă
• Să fiţi dispuşi şi să aveţi dorinţa de a lucra în domeniul sănătăţii
• Disponibilitatea de a lucra in ture

Descrierea jobului

Recrutam medici specialiști/ asistenti medicali (specializarea Obstretica- Ginecologie) pentru un client din Germania (clinica)

Oferim următoarele:

Un loc de muncă în domeniul in care ați studiat, ca și personal medical calificat;
Asistenţă completă în pregătirea documentelor de aplicare, iar după această şi pentru recunoaşterea studiilor dvs. medicale.
Suportăm 50% din costurile pentru cursul de germană B1 şi/sau B2 a asistenţilor stomatologi în România.
Suportăm cheltuielile, legate de prima deplasare şi cazarea pe perioada interviurilor în Germania.
Asistenţă în găsirea unei locuinţe mobilate.
Persoană de contact, care vă va întâlni la sosirea dvs. în Germania şi vă va ajuta cu toate formalităţile la faţa locului.

Descrierea companiei

DESPRE NOI:

Certa GmbH cunoaşte problemele, dar şi soluţiile de succes în dezvoltarea tendinţelor moderne în domeniul cererii și a ofertei de personal medical de la fiecare nivel și fiecare orientare și competență profesională.

OBIECTIVUL NOSTRU:

"OMUL ESTE MAI IMPORTANT DECÂT ORICE". Aceasta este motto-ul angajaților noștri a căror scop și responsabilitate este de a satisface dorințele și nevoile clienților noștri. Garantăm atitudinea atentă şi devotamentul personalului nostru pentru pacienţii noştri.

IDEILE NOASTRE:

Folosim o gamă largă de idei proaspete şi profesionale, soluţii inovatoare, pentru a asigura servicii de înaltă calitate pentru pacientii nostri.

CALITATEA:

Noi, partenerii dumneavoastră, suntem specialiști cu o vastă experiență în domeniul serviciilor personale, formarea, conducerea și selecţia eficientă a personalului de exploatare. Va punem la dispozitie cele mai bune condiții pentru perfecționare şi dezvoltare profesională. Știm exact unde, când și ce se caută pe piața forței de muncă.

EXPERIENŢA:

Cu peste 15 ani de experiență în mediere între angajator și angajați, deținem cunoștințe vaste și înaltă competență, pe care dezvoltăm în mod constant, pentru a vă sprijini și sfătui complet pe toate aspectele.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medici specialiști/ Asistenti medicali Obstretica- Ginecologie  -  Certa Personalmanagement GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close