Publicat 07 Oct 2009 | Reactualizat 08 Oct 2009 | Expiră 07 Nov 2009

Munca in agricultura pentru Marea Britanie (UK)Angajatorul te alege, Vino la interviu!

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul Ideal:
Persoana muncitoare, apt de munca.
Sociabil,pentru integrare in colectiv.
Fara antecedente penale.
Cunoasterea Limbei engleze nu este obligatorie.

Descrierea jobului

Stimati candidati! In data de 7 si 8 noiembrie compania Johnnys Company organizeaza interviul "FATA-N FATA cu Angajatorul" din MAREA BRITANIE a companiei HAYGROVE LTD. Angajatorii vor prezenta in detalii conditiile de munca, dupa care va avea loc recrutarea viitorilor angajati.

Compania Haygrove are la baza activitati de crestere: capsuni, zmeura, cirese, prune, plante si flori, angajeaza muncitori sezonieri anual peste 500 de candidati din tarile UE.

Interviul va avea loc La Galati pe 7 si 8 noiembrie in incinta Muzeului de Istorie incepind cu ora 10:30. Pentru participare la interviu nu se percepe nici-o taxa.

Candidatii selectati vor pleca in baza unui Permis de Munca (WORK PERMITS) eliberat de UK pe o perioada de 6 luni. Plecare va fi in Primavara. Munca este una grea ce necesita rabdare si multa vointa.

Mai multe detalii pe pagina web a angajatorului www.haygrove.co.uk sau la tel: 0763289267-reprezentant in Romania, intre orele 09:00- 19:00.

Inscrierile pentru interviu se pot face prin trimiterea unui CV sau telefonic: 0763289267.

Salariul : intre 200 - 500 lire pe saptamina.
Pice Work (la norma) sau
Time work (la ora) 5,75 Lire/ ora.

Descrierea companiei

Compania are la baza activitatea de "Agent de plasare a fortei de Munca" Inregistrata de Inspectoratul Teritorial de Munca Galati nr. 4472. Detine Licenta eliberata de angajatorul din Marea Britanie GLA. Organizeaza interviuri in Romania direct cu angajatorii din Marea Britanie, astfel candidatii au posibilitatea de a participa la interviu "Fata-n Fata cu Angajatorul" ,unde are loc prezentarea in detalii a joburilor si conditiilor de munca oferite de catre angajatori.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Munca in agricultura pentru Marea Britanie (UK)Angajatorul te alege, Vino la interviu!  -  johnnys company

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close