Publicat 02 Iul 2019 | Reactualizat 23 Iul 2019 | Expiră 25 Iul 2019

Muncitor Necalificat in FRANTA- Amplasare Corturi Constructii Metalice

9 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Arcade reception- Angajeaza muncitori necalificati pentru amplasare constructii metalice (corturi, scene, etc) pe teritoriul FRANTEI.

  • Nu necesita experienta.
  • Nu este necesar sa cunoasteti limba franceza (echipa formata din romani)
  • Carnet conducere cat B, reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

  • Se asigura CAZARE
  • Salariu de 1400 euro net
  • Contract de munca

Pentru mai multe detalii puteti suna la nr. 0033785437210 - Sorin Mihalcea (Sef de echipa) sau aplicati pe eJobs cu cv-ul dumneavoastra

Descrierea companiei

Povestea Arcade reception este cea a unui cuplu francez care și-a dat seama că, pe piața evenimentelor, nu a fost încă totul realizat și ca ar putea aduce experiența lui în acest domeniu, devenind de-a lungul timpului unul dintre liderii naționali ai pieței de infrastructură de cazare temporară.

Arcade Réception este înconjurată de o echipă de angajați eficienți care tin la calitatea serviciilor.Este poziționată ca un furnizor care oferă o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de evenimente și congreselor de prestigiu.

Realizările noastre sunt personalizate, iar echipele noastre oferă soluții tehnice și tehnologice, originale și adaptate fiecărui eveniment. Aplicațiile structurilor noastre sunt practic fără sfârșit: o instalare personalizată temporară, potrivită pentru toate locațiile și pentru toate situațiile.

Compania noastra are o echipa lacatusi metalurgice fiind capabili să producă în atelierele sale toate tipurile de facilități specifice.

Oferim o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de evenimente prestigioase.

Recepția Arcade este astăzi o companie care desfășoară infrastructură în toată Franța și Europa pentru evenimente, târguri, petreceri, dar, de asemenea, pentru instalațiile de urgență și depozitarea mărfurilor, atât pentru întreprinderi și persoane fizice.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitor Necalificat in FRANTA- Amplasare Corturi Constructii Metalice  -  Arcade reception

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close