Publicat 03 Dec 2019 | Reactualizat 31 Dec 2019 | Expiră 03 Ian 2020

MUNCITORI IN CONSTRUCTII IN FRANTA

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam pentru clientii nostrii din Franta, muncitori cu experienta in constructii:

-zugravi, zidari, rigipsari, faiantari, muncitori amenajari interioare, fierari betonisti, tinichigii, dulgheri, tamplari, montatori acoperisuri, fatadieri, instalatori, electricieni, muncitori necalificati, etc

Plata salariului de 2 ori pe luna in contul bancar
Avans posibil dupa prima saptamana de munca
Cazarea asigurata gratuit in camera proprie (utilitati incluse)
Transportul local asigurat GRATUIT
Transportul Franta – Romania asigurat GRATUIT
Contract de munca incheiat in Romania, cu toate beneficiile conform legislatiei in vigoare
Asigurare de sanatate

Descrierea companiei

Vrei sa lucrezi in Franta? Gaseste locul de munca temporara potrivit pentru tine cu Lex Interim SRL, o companie dedicata, ce ofera servicii profesioniste si de calitate in domeniul recrutarii si leasing-ului de personal.

Oferim locuri de munca in toate regiunile din Franta in diferite domenii de activitate cum ar fi: agricultura, agroalimentar, constructii, industrie, HORECA.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pentru jobul dorit, iar noi va vom contacta.

Astfel intri in competitia pentru cele mai bune locuri de munca din Franta. Te asteptam cu cele mai bune oferte de job-uri.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MUNCITORI IN CONSTRUCTII IN FRANTA  -  Lex Interim S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close