Publicat 18 Nov 2019 | Expiră 19 Dec 2019

OPERATOR PRINT

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru firma de productie publicitara cu sediul in Branesti (langa Bucuresti), firma cu o experienta de 15 ani in domeniu ce ofera pachete complete de servicii de productie publicitare, angajam operator print.
Se solicita:

- experienta anterioara minima (2 ani)
- seriozitate si responsabilitate
- persoană activă, cu inițiativă, rezistentă la lucrul în condiții de stres, capabilă să respecte termenele de finalizare a unui proiect

Descrierea jobului

Se ofera:
- contract pe perioada nedeterminata,
- formare profesionala la locul de munca.
- program de lucru : 3 schimburi - cate 8h/zi ; ( posibilitate program lucru flexibil 3 saptamani+ 1 libera)
- concediu - minim 21 zile/an
- transport
- pentru angajatii din afara Bucurestiului/Ilfovului se asigura o locuinta in Bucuresti ( sau se ofera 200Euro/chiria lunara )
- salariu net minim 3000 lei

Descrierea companiei

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- cv@nefertiti-hcc.ro - pentru candidaturi - office@tudorancea.ro - pentru informatii/consultanta

TEL: 0735 547 007

Expirat
OPERATOR PRINT  -  TUDORANCEA & PARTNERS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close