Publicat 05 Dec 2019 | Reactualizat 16 Ian 2020 | Expiră 14 Feb 2020

Operator Productie

4 posturi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane recruteaza pentru clientul nostru, OPERATOR PRODUCTIE.

Candidatul ideal trebuie sa aiba, cunostinde de calculator, sa fie disponibil pentru a lucra in schimburi, spirit de lucru in echipa

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- controleaza punctele din programul de intretinere si lucreaza in coordonare cu echipa de intretinere;
- identifica masurile necesare pentru eliminarea problemelor ce afecteaza in mod negativ calitatea;
- ajuta echipa de defectiuni mecanice electrice in vederea solutionarii defectiunilor survenite la masina si comunica superiorului ierarhic;
- analizeaza rapoartele de productie ale schimbului anterior.

Beneficii:

- Salariu net incepand de la 1700 lei
- bonuri de masa 15 lei/zi
- bonus de prezenta
- spor de vechime 25%
- spor de noapte
- transport asigurat
- Prime de vacanta , Paste, Craciun


Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Operator Productie  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close