de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 14 Ian 2008 | Reactualizat 12 Feb 2008 | Expiră 14 Feb 2008

Profesor limba italiana

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti absolvent sau an terminal al Facultatii de Litere
Cunosti foarte bine limba italiana (nivel C1). Cunoasterea foarte buna a limbii engleze, franceze sau germane este un avantaj.
Ai absolvit sau esti in curs de absolvire a modulului pedagogic in cadrul universitatii.
Esti dispus sa lucrezi dupa un program flexibil
Poti interactiona adecvat cu cursanti adulti
Poti lucra eficient intr-o echipa

Descrierea jobului

In pozitia de Profesor limba italiana vei avea ca principala activitate pregatirea si sustinerea de cursuri de limba italiana generala sau de afaceri pentru clientii persoane fizice sau corporate,la sediul Babel Center sau la sediul companiei client. In plus, o a doua specializare in limbile engleza, franceza sau germana este un avantaj pentru obtinerea pozitiei de full time.

In plus vei participa la proiectele noastre de concepere de material didactic, dezvoltare personala ca profesor, mentorat, contact direct cu clientul in procesul de inscriere.

Obiectivul tau va fi sa obtii un grad mare de satisfactie din partea clientului participant la curs, satisfactie data de progresul pe care fiecare cursant simte ca l-a facut in cadrul cursului sustinut de tine.

Oferta (bonusuri, beneficii):

echipa tanara
salariu motivant
oportunitati de avansare
acces la materiale de ultima ora
acces la training si conferinte in domeniu in tara si strainatate

Descrierea companiei

Centrul de limbi străine Babel este rezultatul dorinţei de a oferi companiilor şi persoanelor fizice servicii de pregătire lingvistică eficiente şi de cea mai bună calitate în acord cu standardele europene de predare,învăţare şi evaluare a limbilor străine. Mai multe detalii despre noi gasesti la www.babelcenter.ro

Expirat
Profesor limba italiana  -  Babel Center

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close