Publicat 18 Apr 2008 | Reactualizat 18 Mai 2008 | Expiră 19 Mai 2008

Profesor limba italiana

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana flexibila si procupata de a se dezvolta profesional in domeniul educatiei.

Absolvent/a a facultatii de Litere, specializarea italiana. Nivel foarte bun de cunoastere a limbii italiene.

Descrierea jobului

Ca profesor de limba italiana la Babel Center, principala ta activitate va fi pregatirea si sustinerea cursurilor pentru clientii persoane fizice sau corporate,la sediul Babel Center sau la sediul companiei client.

Ca si profesor nou la Babel Center vei avea acces la un program organizat de dezvoltare profesionala alaturi de un mentor respectiv in colaborare directa cu directorul de studii.

In vederea obtinerii unei pozitii full-time, e necesara cunoasterea foarte buna a unei a doua limbi.

Activitatile tale se vor diversifica odata cu evolutia ta in cadrul centrului, putand alege sa te implici in proiectele noastre de concepere de material didactic, mentorat, promovare a diferitelor departamente, contact direct cu clientul, comunicare interna si evenimente.

Descrierea companiei

Babel Center este un centru de limbi straine unde atat cursantii cat si profesorii aleg sa faca o schimbare in ceea ce priveste dezvoltarea lor personala prin invatare continua si deschiderea spre noi oportunitati.
Detalii despre noi gasesti la www.babelcenter.ro

Expirat
Profesor limba italiana  -  Babel Center

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close