de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 29 Iul 2008 | Reactualizat 27 Aug 2008 | Expiră 29 Aug 2008

Programator Delphi, SQL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Programatori Delphi, SQL cunostinte de software development, lucru în echipa, eficienta, initiativa, disciplina.

Descrierea jobului

Dezvoltare aplicatii software in domeniul economic, solutii informatice dedicate pentru clienti, laborator de solutii software inovative.

Descrierea companiei

Firma B SMART ONE., infiintata in anul 2003 are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse software pentru domeniul economic.

Compania, formata dintr-un grup de specialisti in domeniul software development, ofera solutii si servicii software adaptate necesitatilor clientilor pentru a beneficia de avantajele tehnologiei moderne.

Pregatirea teoretica de specialitate in domeniile informatic si economic, alaturi de munca sustinuta in echipa constituie fundamentul competitivitatii companiei B SMART ONE pe piata produselor software de profil.

Expirat
Programator Delphi, SQL  -  B SMART ONE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close