Publicat 25 Iun 2015 | Expiră 27 Iul 2015

Receptionista institutie bancara - program parttime

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dorim o candidata prezentabila, motivata, la inceput de cariera (studentele sunt candidate ideale, dornice sa invete rapid si sa promoveze odata cu terminarea studiilor), amabila, care sa aiba abilitati de comunicare, sa cunoasca limba engleza si sa fie capabila sa lucreze cu clientii.
Experienta anterioara nu este obligatorie.
Seriozitatea, stabilitatea, loialitatea sunt caracteristici obligatorii pentru candidatele pentru acest post.

Descrierea jobului

Postul de receptionista este un post part time. Puteti lucra dimineata, dupaamiaza sau, daca aveti aspecte importante de rezolvat, puteti fi inlocuita in ziua respectiva de o alta colega din receptie
Jobul este pentru sediul unei institutii bancare din centrul Bucurestiului, unul din liderii nationali si mondiali in domeniul bancar si are un program de 6 ore/zi (dimineata sau dupaamiaza, dupa preferinte, va faceti programul saptamanal).
Printre atributiile postului mentionam: intampinarea, comunicarea si indrumarea clientilor catre departamentele sau persoanele cautate, comunicari telefonice, folosirea computerului (word, excel etc.), comunicari interdepartamentale, alte sarcini de receptie.
Se ofera un pachet salalarial atractiv (1000 lei salariu net), program foarte flexibil cat si posibilitatea de a promova in cadrul bancii.
Pentru a aplica pentru postul sus mentionat, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si o fotografie la adresa: joburi@incepmunca.ro

Descrierea companiei

Compania noastra – prin departamentul sau de resurse umane- furnizeaza de peste 12 ani servicii de receptie, secretariat, curierat, contabilitate primara, asistent manager etc. pentru multinationale si companii deosebit de importante din Romania cat si pentru clienti mai mici.
Criteriile riguroase de selectie, sesiunile de training acordate tinerilor angajati, modul profesionist si atent prin care gestionam performantele echipei, adaptarea imediata la cerintele fiecarui client, seriozitatea si flexibilitatea, ne-au adus aprecieri atat din partea clientilor cat si din partea angajatilor si ex-angajatilor nostri (multi dintre ei promovati in diverse posturi de conducere din companiile pe care le-am deservit).
Va invitam sa va alaturati echipei noastre pentru a va imbunatati performantele profesionale si a va construi viitorul!

Expirat
Receptionista institutie bancara - program parttime  -  Agentia de fotomodele Sequoia Models SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close