Publicat 08 Mai 2019 | Reactualizat 22 Mai 2019 | Expiră 29 Mai 2019

Referent reasigurare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • ​Studii superioare economice;
 • Experienta de minim 1 an in domeniul asigurarilor;
 • Cunostinte foarte bune Microsoft Office;
 • Limba engleza – nivel mediu/avansat;
 • Spirit analitic, capacitate de sinteza

Descrierea jobului

 • Pregatesti pachetul de informatii necesar pentru reinnoirea contractelor de reasigurare, precum si statisticile de reasigurare;
 • Mediezi procesul de preaprobare a politelor facultative sau riscurile ce necesita acceptare speciala;
 • Pregatesti rapoartele specifice de reasigurare pentru Grup sau partenerii externi (ASF, BAAR etc);
 • Gestionezi politele pentru asigurarile fronting si cele facultative si urmaresti efectuarea platilor catre reasiguratori, precum si incasarea sumelor in favoarea companiei;
 • Calculezi decontul, primele, daunele si comisioanele aferente tratatelor proportionale;
 • Calculezi primele minime si de depozit si daunele pentru contractele de reasigurare non proportionala;
 • Intocmesti documentele necesare pentru efectuarea platilor catre reasiguratori precum si pentru incasarea sumelor datorate de catre acestia.

Descrierea companiei

Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA - https://www.uniqa.ro/cariere/ si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
_______________________________________________________________________________________________

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro

Expirat
Referent reasigurare  -  UNIQA Asigurari SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close