de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Oct 2009 | Expiră 04 Oct 2009

Reprezentant/ Coordonator vanzari

CONFIDENTIAL
20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Reprezentantul de Vanzari va avea ca atributii:
Vanzari directe prin:
-formarea unui cerc de clienti intre persoanele cunoscute (colegi, vecini, prieteni, cunostinte etc)
-colectarea de comenzi de produse pe baza catalogului
-distribuirea produselor clientilor d-voastra.
-dezvoltarea portofoliului de clienti si cresterea vanzarilor.
Optional, va puteti dezvolta propria echipa de Reprezentanti sub indrumarea unui Coordonator Vanzari.

Descrierea jobului

-Abilitati de comunicare;
-Seriozitate si ambitie;
-Cunostinte minime de operare PC;
-Dorinta de castig;
-Experienta nu este obligatorie.
-Peste 18 ani, fara limita de varsta.
Oferta (bonusuri, beneficii):
- Reducere 25%- 35% la vanzarile proprii
- Bonus 10% din vanzarile lunare ale membrilor echipei create, poate depasi 500 Euro lunar dupa cateva luni de activitate
- Bonusul se poate acorda cash
- Inscriere gratuita

Daca te-ai hotarat sa te alaturi echipei noastre si vrei sa devii reprezentant intra pe www.metropolitans.ro si creaza-ti un cont gratuit,iar la persoana care te-a recomandat trece acest cod:PNBY2wQq.Va asteptam sa colaboram.

Descrierea companiei

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.

Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Reprezentant/ Coordonator vanzari  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close