de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 20 Oct 2009 | Reactualizat 17 Nov 2009 | Expiră 21 Nov 2009

REPREZENTANT MEDICAL BUCURESTI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cine sunteti Dumneavoastra
Candidatul ideal are studii superioare de medicina, farmacie, bune abilitati de comunicare, este bine organizat, dinamic si cu simt antreprenorial. Permisul de conducere auto este obligatoriu. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Descrierea postului
Reprezentantul Medical al ROCHE dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii, cu alte categorii de specialisti si cadre medicale din institutiile private sau publice in zona geografica alocata. Reprezentantul Medical are ca obiectiv, in stransa colaborare cu managementul companiei, cresterea cererii pentru produsele ROCHE in piata locala de produse farmaceutice.

Ce va oferim
Roche ofera posibilitatea construirii unei cariere atractive in cadrul unei companii internationale de success, cu posibilitati de dezvoltare profesionala si personala. Roche ofera de asemenea un pachet salarial atractiv (salariu si beneficii), instrumente de lucru calitative si posibilitatea de dezvoltare intr-un mediu competitiv si profesional.

Descrierea companiei

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este una dintre cele mai importante companii farmaceutice bazate pe cercetare si dezvoltare si unul dintre liderii mondiali in domeniul farmaceuticelor si diagnosticelor. Fiind cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera produse si servicii inovatoare destinate detectiei precoce, preventiei, diagnosticului si tratamentului bolilor, Grupul Roche contibuie pe o scara larga la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor. Roche este lider mondial in oncologie, transplant si diagnosticare in – vitro, lider de piata in virologie si este activ in alte arii terapeutice majore cum ar fi bolile autoimune, bolile inflamatorii, problemele metabolice si bolile sistemului nervos central.
La nivel global Grupul are aproximativ 75.000 de angajati si se mandreste cu faptul ca a creat un mediu de lucru in care fiecare angajat isi poate dezvolta abilitatile, poate contribui pe termen lung la succesul companiei si este real apreciat in conformitate cu activitatea depusa.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati www.roche.com.
Pentru a aplica la posturi vacante in Roche sau a depune aplicatia pentru baza de date de candidati, va rugam accesati: www.roche.ro sectiunea Careers.

Expirat
REPREZENTANT MEDICAL BUCURESTI  -  ROCHE ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close