de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 25 Ian 2008 | Expiră 25 Ian 2008

Reprezentant Medical

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolventi facultatea de medicina, experienta vanzari servicii medicale, buna cunoastere a pachetului MsOffice, posesor permis conducere cat. B

Descrierea jobului

Vanzari servicii medicale
Promovarea serviciilor oferite de Centrul Medical, contactarea posibililor parteneri, incheierea de contracte, mentinerea relatiilor cu partenerii pe toata perioada desfasurarii contractului.
Pachet salarial atractiv

Descrierea companiei

MED-AS a fost conceput ca un centru medical la standarde internationale care isi propune sa acopere din punct de vedere al serviciilor oferite o gama foarte larga de investigatii si specialitati medicale si chirurgicale, practic punandu-se la dispozitia clientilor un centru medical complet si performant, destinat sa deserveasca atat nevoile persoanelor fizice care doresc sa aiba acces la un serviciu medical privat de o calitate maxima, cat si companiilor si persoanelor private.

CENTRUL MEDICAL MED-AS beneficiaza de o tehnica medicala ultramoderna, de personal format din medici cadre universitare si de un spatiu generos destinat investigatiilor medicale, toate acestea dand garantia calitatii maxime oferite.

Laboratorul de analize medicale Med-As si Unitatea de imagistica medicala - Tomografie computerizata vin sa completeze lista de servicii medicale care sunt puse la dispozitia pacientilor si colaboratorilor.

Expirat
Reprezentant Medical  -  Centrul Medical Med-As

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close