Publicat 15 Ian 2008 | Reactualizat 13 Feb 2008 | Expiră 15 Feb 2008

REPREZENTANT REGIONAL DE VANZARI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

PERSOANA DINAMICA, CU INITIATIVA, DORNICA SA SE AFIRME, HOTARATA SI IN ACELASI TIMP POLITICOASA, COMINICATIVA, ORDONATA

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI: PASTRAREA CONTACTULUI CU PARTENERII, CONTACTAREA DE PARTENERI NOI, VIZITAREA REGULATA A PARTENERILOR DIRECTI SI INDIRECTI.
DIRECTOR REGIONAL DE VANZARI LA O SOCIETATE INTERNATIONALA FOARTE IMPORTANTA ESTE UN LOC DE MUNCA VANAT DE CEI CARE LUCREAZA IN VANZARI SI CARE DORESC SA SE AFIRME SI SA SE REALIZEZE PROFESIONAL SI MATERIAL.

Descrierea companiei

COMPANIA ESTE PRINTRE CELE MAI IMPORTANTE COMPANII PRODUCATOARE DE OBIECTE SANITARE DIN EUROPA, CU REPREZENTANTE IN PESTE 40 DE TARI, LEADER DE PIATA IN CATEVA DINTRE ACESTEA. A FOST INFIINTATA IN 1992 SI A REUSIT SA SE IMPUNA DE-A LUNGUL TIMPULUI, SA CREEZE UN ADEVARAT BRAND DIN PRODUSELE FABRICATE, DATORITA CALITATII MATERIALELOR, A TEHNOLOGIEI FOLOSITA CAT SI A MODULUI DE PROMOVARE AL PRODUSULUI.

Expirat
REPREZENTANT REGIONAL DE VANZARI  -  Ravak Rom srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close