de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 07 Oct 2009 | Expiră 08 Nov 2009

Secretara / Agent Publicitate / Organizator evenimente

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal cauta un loc de munca stabil, este serios si muncitor, se acomodeaza repede intr-un colectiv nou.

Descrierea jobului

Avem 3 pozitii disponibile (va rugam specificati pozitia pentru care aplicati):
1. SECRETARA - part time 6h/zi -Responsabilitati: contabilitate primara, corespondenta, receptie telefoane, transmitere faxuri, intocmire de oferte, intocmire de rapoarte
-Beneficii: bonuri de masa, pachete bonus cu servicii diverse
2. AGENT PUBLICITATE -Responsabilitati: vanzarea de publicitate pe cateva din website-urile grupului de firme din care face parte Rina Style Events, website=uri cotate extrem de bine pe nisa organizarii de evenimente.
-Beneficii: comisioane, bonuri de masa, pachete bonus cu servicii diverse
3. ORGANIZATOR EVENIMENTE -Responsabilitati: consilierea clientilor pentru evenimentele private ale acestora, intocmirea de oferte, semnare de contracte, derularea contractului cu clientii (localuri, decoratiuni, servicii pentru organizarea de evenimente).
-Beneficii: comisioane, bonuri de masa, pachete bonus cu servicii diverse

Descrierea companiei

Rina Style Events este o companie ce oferta consultanta pentru organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private sau de firma). Firma noastra este specializata pe gasirea unui local potrivit evenimentului, si pe decoratiuni exotice.

Expirat
Secretara / Agent Publicitate / Organizator evenimente  -  Rina Style Events

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close