de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 10 Apr 2007 | Reactualizat 09 Mai 2007 | Expiră 11 Mai 2007

Senior Webdeveloper

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte foarte bune: PHP5, Mysql, CSS2, Ajax (framework), bune abilitati de comunicare si lucru in echipa, punctualitate si capacitate foarte buna de estimare.

Descrierea jobului

Dezvoltarea in echipa a unui sistem CMS pentru diferite domenii de website-uri, dezvoltarea modulelor speciale precum si constructia unor site-uri singulare pe acest sistem.

Descrierea companiei

Compania cu capital austriac avand sedii in Austria si Timisoara, b.media Research este o echipa tânără, dinamică, inovatoare şi bine pregătită din punct de vedere tehnic, care îşi foloseşte creativitatea în serviciul clienţilor, creând aplicaţii internet pentru la cel mai înalt nivel. Serviciile noastre cuprind dezvoltarea soluţiilor noi precum şi perfecţionarea produselor deja puse în aplicaţie.

Expirat
Senior Webdeveloper  -  b.media Research

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close